Hangok Kertje
Családi napközi, bölcsőde
és játszóház, Érd

Működés

 

Nyitvatartás: 2019. szeptember 1-től 8.00-tól 17.00-ig.

 

A Hangok Kertje Érd - Parkváros zöldövezetében, óriás fenyőkkel körülvett családi házban található. 100 m2-es családi ház és tornaterem áll a gyermekek rendelkezésére.

 

Nagy, kertkapcsolásos fedett terasz: Jó idő esetén minden fejlesztő foglalkozás és étkezés a friss levegőn, a szabadban történik. Az árnyékot adó gyümölcsfák alatt gondtalanul futkározhatnak és élvezhetik a kerti játékok nyújtotta szórakozást. A nagy homokozóban épülhetnek a „csoda várak”, a „cukrász” remekműveket pedig még szebbé tehetik a homokozó mellett álló meggyfáról vagy cseresznyefáról levett „mosolygó” gyümölcsszemekkel.

 

Személyi feltételek a családi bölcsődében: Intézményünkben több évtizedes tapasztalattal rendelkező óvoda pedagógus irányítja a szakmai munkát, valamint egy fejlesztő- pedagógus végzettséggel rendelkező munkatársunk látja el a gyermekek fejlesztését. A gyermekek zenei képességeinek fejlesztését és tehetséggondozását zenetanári végzettséggel rendelkező szakember látja el, aki egyben a bölcsőde vezetője is.

 

 

Nézzük, mi megy most Facebook oldalunkon