Hangok Kertje
Családi napközi, bölcsőde
és játszóház, Érd

GYIK

Hogy lehet jelentkezni a családi napközibe?

Jelentkezni lehet e-mailben, telefonon vagy személyesen.


Lehet-e év közben is jelentkezni?

Igen, a felvétel egész évben folyamatos.


Lehet-e a gyermeknek hetente csak 2 vagy 3 napot jönni?

Igen lehet.


Félnapra is lehet jönni, alkalmanként?

Igen, azt kell eldönteni, hogy ebéddel vagy nélküle. Természetesen reggeli, tízórai mindenképpen szükséges a gyermeknek.


Hogyan történik a gyermek beszoktatása?

Első nap 1-2 órás szabad játék, ismerkedés az óvó nénivel. Második nap 3-4 órás irányított játék, a szülő, mint megfigyelő jelen van. Harmadik nap délelőtt 1-2 órára a szülő elmegy. Negyedik nap reggel a szülő elbúcsúzik, és ebéd után érkezik. Ötödik nap kora délutánig marad a gyermek. A beszoktatás tempóját természetesen a gyermek igényeihez igazítjuk.


Foglalkozások vannak ugyanúgy, mint az óvodában?

Igen, napi, heti havi és éves programunk, évszakhoz kötötten tematikusan fel van építve. A gyermeket az első pillanattól kezdve figyeljük, szükségleteit felmérjük. Fejlődési naplóban rögzítjük,hogy a korának megfelelő szinten öltözködik,eszik,játszik,mozog,érdeklődik stb. A szülőkkel egy adatlapot töltünk ki a gyermek játékairól,alvási,evési stb. szokásairól,hogy jobban megismerhessük. Értékelést hetente, havonta készítünk, amelyet a szülő bármikor az óvodapedagógussal megbeszélhet.


Mikor kell fizetni az ellátásért és mit tartalmaz?

Felvételkor a szülőkkel kötünk egy megállapodási szerződést, amely tartalmazza a személyi térítési díjat. A szolgáltatási díjat felvételkor kell befizetni. Ha külön szolgáltatást is igényelnek, akkor azt külön kell fizetni.

 

 

 

 

Nézzük, mi megy most Facebook oldalunkon